Saal Baklijst

Saal Baklijst 40x60

Saal Digital gaf me onlangs de kans om hun wanddecoratie te testen. Uit de vele opties koos ik voor de baklijst, iets wat ik zelf nog nooit gebruikt had, maar wat me tijdens de Antwerp Photo Expo opgevallen was en ik graag eens zelf wou proberen. Restte nog de keuze welk beeld ik zou gebruiken. Onlangs werd één van mijn beelden van het optreden van Janelle Monáe in Ancienne Belgique gepubliceerd op een halve pagina in De Standaard, mijn beeldkeuze lag dus voor de hand. Met de Saal Editor kies je eenvoudig het product en de afwerking, en is je beeld zo geplaatst. Rest nog de bestelling te bevestigen en te betalen, waarna enkele werkdagen later de baklijst geleverd werd.

Verpakking is perfect en biedt de nodige bescherming zodat je wanddecoratie ongeschonden aan huis geleverd wordt. Het enige wat me opviel was dat er geen haakjes voorzien waren om de baklijst op te hangen. Na een mailtje naar de Saal klantendienst gestuurd te hebben werd me duidelijk dat ik dit over het hoofd gezien heb tijdens het bestelproces. Iets wat misschien ietsje duidelijker mag aangegeven worden. Voor de rest zijn zowel de printkwaliteit als de kwaliteit van de kader prima. Kleurenweergave ziet er uitstekend uit.

In het verleden bestelde ik reeds fotoboeken en een aantal prints bij Saal waar ik steeds tevreden van was. Nu kan ook de Saal wanddecoratie aan dat lijstje toegevoegd worden als zijnde producten die ik met een gerust hart kan aanbevelen.

Voor alle informatie omtrent de Saal wanddecoratie en hun andere producten verwijs ik graag naar de Saal website.

Saal Baklijst 40x60
Title of the image box

De Saal baklijst in zwarte uitvoering met als-dibond print.

Prev Togo2050
Next From the countries Vokalia and Consonantia
transition

Leave a comment

No right clicking ;-) Most images are available for sale, leave a message when interested!