Diensten

Tarieven

Huwelijksreportages

Jullie huwelijk is één van de mooiste dagen van jullie leven. Een dag gevuld met mooie momenten en herinneringen. Wij leggen al die mooie momenten voor u vast, zodat u ze kan blijven koesteren. U kan kiezen uit kant-en-klare pakketten, of een volledig naar wens samengesteld pakket. Eender wat u kiest, wij leveren een tot in de puntjes verzorgde reportage waar u nog lang kan van nagenieten.

Pakket 1

$1717
Monthly
 • Ceremonie in kerk of gemeentehuis

  Koppelshoot op locatie

  Familiefoto's

  De receptie

Pakket 2

$1717
Monthly
 • Voorbereiding bruid

  Ceremonie in kerk of gemeentehuis

  Koppelshoot op locatie

  Familiefoto's

  De receptie

  Web gallery

Pakket 3

$1717
Monthly
 • Voorbereiding bruid

  Ceremonie in kerk of gemeentehuis

  Koppelshoot op locatie

  Familiefoto's

  De receptie

  Avondfeest

  De openingsdans

  Web gallery

De beelden

Alle beelden worden volledig afgewerkt digitaal geleverd, dit zowel in hoge resolutie (voor gebruik in prints) als in lage resolutie (met watermerk, voor gebruik op sociale media).

De web gallery

Indien inbegrepen in uw pakket, of optioneel bijbesteld (75€), leveren wij u een link naar een web gallery. Hier kan u alle beelden vinden, overzichtelijk gepresenteerd (voorbereiding, ceremonie, receptie, koppelshoot …). Deze link kan u delen met familie en vrienden zodat zij mee kunnen genieten van de beelden.

Het album

Indien gewenst kunnen we voor u een hoogwaardig album ontwerpen en leveren. Samen kiezen we de foto's, het aantal pagina's en de materialen. Na goedkeuring van de offerte wordt het album geproduceerd en geleverd na ongeveer 4-6 weken.

Portret

Mensen fotograferen is al sinds mijn studies fotografie aan het Sint-Lucas in Gent één van mijn grootste drijfveren geweest. Mooie, eerlijke portretten maken die een persoon weergeven zoals ze werkelijk zijn. Of het nu familiefoto's, communiefoto's of een portfolioshoot zijn, op locatie of in de studio, we werken samen aan een reeks beelden waar je je goed bij voelt.

Communiereportage

$1717
Monthly
 • Op locatie of in de studio

  Digitale beelden met waterwerk

  5 hoge resolutie beelden zonder watermerk

Familiereportage

$1717
Monthly
 • Op locatie of in de studio

  Digitale beelden met waterwerk

  5 hoge resolutie beelden zonder watermerk

  Alle foto's geprint op 10×15 cm

  1 foto geprint op 20×30 cm

Portfolioshoot

$1717
Monthly
 • Op locatie of in de studio

  Digitale beelden met waterwerk

  5 hoge resolutie beelden zonder watermerk

Communie & Lentefeest

Leuke foto's horen gewoon bij jouw communie- of lentefeest! We gaan naar een toffe locatie, bij jou thuis of hier in de studio. Een fotoreeks volledig naar jouw wensen en verlangens. Ook voor het feest zelf kunnen we indien gewenst een reportagepakket samenstellen.

Familiereportage

Je eigen familie is waarschijnlijk het meest dierbare in je leven. Had je al eens gedacht om een “dag-in-het-leven-van” reportage te maken? Of enkele leuke familieportretten? Misschien wil je dit jaar wel eens een leuk kerstkaartje maken met jouw gezin erop? Alles kan! Reportages bij je thuis, op locatie of in de studio. U vraagt, wij maken de plaatjes!

Portfolioshoot

Droom je van een modellencarrière? Of wil je gewoon eens doen alsof? Enkele leuke beelden voor op je facebook of instagram? Het kan allemaal, zowel op locatie als in de studio. Het verschil met de portretshoot is dat we net een stapje verder gaan, de beelden worden gemaakt en afgewerkt in een fashion-stijl. Glitter & glamour, baby!

Andere reportages

Portretfotografie is een omvangrijke tak binnen de beeldende kunsten en de hierboven gegeven prijzen zijn slechts enkele voorbeelden van wat er mogelijk is. Wij kunnen u elke vorm van portretfotografie aanbieden. Contacteer ons over uw specifieke project zodat we een vrijblijvende offerte op maat kunnen maken.

Algemene info

Alle prijzen voor de portretreportages zijn louter indicatief en zijn afhankelijk van uw specifieke wensen bij uitvoering van het project. Extra beelden en/of prints kunnen altijd bijbesteld worden.

Muziek & Commercieel

Muziekfotografie

Regelmatig kan u me terugvinden in de frontstage van concerten en festivals, waar ik fotografeer voor onder andere VRT NWS en Proximus Music. Bands kunnen me inhuren voor bandshoots of een reportage van hun concert en/of tour en voor festivals maken we graag een volledige reportage, die zowel sfeer- als concertfoto's omvat.

Concertfoto's kopen

Alle concertfoto's, tenzij anders overeengekomen met het management, kunnen aangekocht worden als print op fotopapier of dibond. Digitale beelden kunnen niet gekocht worden voor particulier gebruik.

Bedrijfsfotografie

Je bedrijf op een aangename en eigentijdse manier naar buiten brengen is een belangrijke factor in het zakenleven. Daarom zijn goede foto's zo belangrijk. Wij fotograferen uw showroom of kantoor, uw evenementen, uw team, zodat ze er op hun best uitzien op uw website, in uw brochures, uw bedrijfscommunicatie…
Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

No right clicking ;-) Most images are available for sale, leave a message when interested!