About me

mijn verhaal

Fotograaf | Vliegenier | Reiziger

Ik studeerde desktop publishing en fotografie en na 7 jaar gewerkt te hebben in de audio-visuele sector, besloot ik een jongensdroom na te jagen, lijnpiloot worden. Momenteel vlieg ik met de Airbus A330 bij Brussels Airlines naar bestemmingen in Afrika en Noord-Amerika. Daarnaast ben ik intensief bezig met fotografie, mijn grote liefde.

Fotografie | Muziek | Reizen

 
 

Dat zijn mijn grootste passies. Als lijnpiloot reis ik vaak en ontdek ik de wereld. Mijn passie voor muziek vertaalt zich in de concertfotografie. Na 3 jaar fotograferen bij Frontview Magazine vervoegde ik in 2018 het team van Concert Photographers United, een fotografencollectief dat werkt voor ondermeer Dansende Beren, VRT, Proximus, De Sportpaleis Groep. Sinds 2019 ben ik ook huisfotograaf bij Het Depot in Leuven.

No right clicking ;-) Most images are available for sale, leave a message when interested!